click

Serviciile noastre

Profesionalism

Profesionalism

Acționăm cu profesionalism în tot ceea ce întreprindem și încercăm să rezolvăm toate cererile și exigențele pe care le aveți. Ne dorim să fim soluția potrivită pentru proiectele dumneavoastră din domeniul electricității, de accea căutăm permanent să ne îmbunătățim serviciile.

Promptitudine

Promptitudine

Solicitările dumneavoastră vor primi întotdeauna răspunsuri  prompte, iar comenzile vor fi onorate rapid prin transport propriu.

Calitate

Calitate

Vindem doar produse de calitate, omologate, în conformitate cu normele și cerințele actuale. De asemenea promovăm produse inovatoare și performante, cu un impact cât mai scăzut asupra mediului înconjurător.

Flexibilitate

Flexibilitate

Ne străduim să fim fim cât mai flexibili în relațiile cu partenerii noștri și să le oferim cele mai convenabile variante comerciale.

AMA ENERGY INVEST tratează cu profesionalism fiecare solicitare primită și încearcă permanent să-și îmbunătățească serviciile.

▪ răspundem cu promptitudine tuturor cererilor primite și încercăm să livrăm în cel mai scurt timp, dar cu certitudine la data stabilită

▪ ne străduim să oferim cele mai bune soluții pentru proiectele dumneavoastră, dar totodată să vă oferim și cât mai multe variante din care să alegeți

▪ asigurăm suport tehnic pentru produsele comercializate, fiind într-o strânsă legătură cu producătorii

▪ comercializăm doar produse de calitate, omologate, în conformitate cu normele și cerințele actuale

▪ toate produsele sunt însoțite de Certificate de Conformitate și Garanție, iar dacă este cazul, de Buletine de Încercări

▪ oferim prețuri foarte avantajoase pentru produsele vândute, inclusiv pachete promoționale prin care dorim să atragem clienți, dar și să întărim relațiile cu cei actuali

▪ suntem flexibili în relațiile cu parteneriii noștri; căutăm mereu cele mai convenabile variante comerciale

distribuim produsele comandate pe întreg teritoriul țării prin mijloace proprii

De asemenea precizăm că firma noastră are parteneriate solide cu companii importante din domeniul instalațiilor electrice și energetice și astfel poate propune și oferi soluții excelente de proiectare și execuție pentru lucrările dumneavoastră de joasă, medie și înaltă tensiune.